Ungdomar blir framtidens ledare

I vårt program för dig mellan 16-21 år bidrar vi till att ungdomar blir framtidens ledare. Det är utformat för dig som är intresserade av att utvecklas som person och syftar till att hjälpa dig att bättre förstå vad som är viktigt för dig och därigenom ta några rejäla kliv framåt mot dina drömmar. Du får hjälp att formulera dina långsiktiga mål och utkristallisera dina värderingar. I våra samtal får du hjälp att förstå varför du upplever vissa saker som svåra eller skrämmande och vad du kan göra för att övervinna dina rädslor.

Young Valuerizer

Programmet heter Young Valuerizer och betyder en ung person som skapar värde i sitt liv genom att leva efter sina värderingar och förstå sitt eget syfte. Du vågar känna efter vad som är rätt för dig, kommunicera det till andra och hantera de reaktioner du möter. Du kommer att upptäcka att du ofta kan göra val som är bra både för dig och andra som berörs av ditt beslut, vi kallar det win-win!

Du får en egen coach

Jag som vägleder dig heter Göran Broodh, min önskan är att  hjälpa dig bli självständig och stark så att du växer upp och tar hand om dig och dina drömmar. Du kan läsa mer om tidigare deltagares erfarenheter längre ner på sidan. Programmet pågår i cirka fyra månader. Vi träffas vid 4 tillfällen där du jobbar fokuserat med din personliga utveckling. Vid vårt första möte pratar vi igenom din situation och dina behov, därefter träffas vi tre gånger om ca 1 timme per tillfälle. Om du upplever det svårt att uttrycka vad som är viktigt för dig, men gärna vill utvecklas, så hjälper jag dig att förstå dig själv bättre under tiden vi samarbetar.

Läs mer om deltagarnas erfarenheter

Carl-Johan


Carl-Johan Sjöberg
Stockholm

”Jag har blivit mer drivande och sätter högre mål”

Under min tid med Göran utvecklades jag mer och mer för varje möte vi hade tillsammans. Görans positiva attityd, förmågan att lyssna och värdera det jag berättade, fick mig att bli en mer drivande människa och sätta mina mål mycket högre än vad jag annars hade gjort. Vid första mötet vi hade tillsammans satte vi upp flera olika mål och vid det sista mötet hade jag löst alla mål jag satte upp. Att få ha chansen att sitta ner med Göran var en möjlighet som jag uppskattar otroligt mycket och jag kommer ta med mig alla tips han givit mig genom hela livet!

”Jag har blivit bättre på att göra det som är bra för mig”

Det har varit en väldigt lärorik termin för mig där jag har fått jobba efter mina egna erfarenheter och värderingar. Att förstå hur ens medvetande fungerar är något som jag tar med mig från kursen in i vuxenvärlden. Jag har även lärt mig skillnaden mellan att vara egoistisk och att tänka på mig själv i första hand. Nu vet jag hur jag ska göra för att må så bra som möjligt. Den viktiga egenskapen att kunna komma igång med jobbiga saker och belöna sig själv efteråt är något jag ska fortsätta med och inspirera andra om.


Melina Rosendahl
Mälarhöjden


Nicklas Sjölund
Stockholm

”Jag är mer fokuserad på min egen utveckling”

Programmet har hjälpt mig bli ännu lugnare och tryggare i mig själv och bättre på att fokusera på min personliga utveckling. Jag ser mig mer som en person som steg för steg är på väg mot mitt mål.

”Jag har fått feedback på mina tankar”

Det har varit väldigt givande för mig att få bli coachad av Göran.  Mötena har verkligen fått mig att tänka igenom saker som jag aldrig tidigare tänkt på.  Jag har fått väldigt bra feedback på mina tankar och funderingar. Självklart finns det mycket kvar att arbeta med, men jag har fått bra stöd av programmet som har givit goda resultat för min utveckling.


Amanda Björkegren
Stockholm


Adam Ekman
Nacka

”Jag känner mig säkrare och mer närvarande som person”

Samtalen med Göran har givit mig en klarare bild av vad som är viktigt för just mig. Med personliga mål och värderingar har jag fått en ny syn på mig själv samt min omgivning och vet nu bättre hur jag kan fortsätta utvecklas för att nå dit jag vill. Jag känner mig säkrare som person och mer närvarande bland andra människor.

”Jag känner mig mer självsäker och har växt som person ”

Det har varit spännande och intressant att bli vägledd av Göran. Vi har gått igenom punkter som var viktiga för mig samt vad som är byggstenar i min personlighet. Redan efter vårt första möte märkte jag skillnad på hur folk bemötte mig i olika situationer när jag följde de råd jag fick. Jag har fått lära mig om hur man handskas med olika sorters människor och att vara mer tålmodig. Efter att ha genomgått kursen känner jag mig nu självsäkrare och att jag växt som person.


Ebba Lindmark
Solna


Henning Boman
Stockholm

”Jag har fått verktyg som hjälper mig nå mina mål”

Under min tid med Göran har jag vuxit som människa. Jag är inte där jag vill vara ännu, men har fått verktyg som kommer att hjälpa mig att nå mina mål. Nu har jag en bättre självkänsla och ett större självförtroende som vilar på en bas av egna värderingar. Detta visas framförallt i att jag tar för mig mer nu än innan. Tack!

Young Valuerizer

Välkommen med din intresseanmälan

Du kan nu anmäla ditt intresse för start under hösten 2020.

Villkor

Du behöver acceptera följande villkor för att bli antagen till programmet

Integritetspolicy

Genom att klicka i boxen godkänner du att Valuerize AB lagrar dina personuppgifter i syfte att genomföra åtgärder påkallade av dig i detta formulär. Uppgifterna kommer endast att användas i detta syfte och du kan när som helst begära att vi raderar dina personuppgifter ur vårt register.
Sending
.