Behöver du hitta rätt fokus i utmanande tider?

Vi är just nu inne i en period som är utmanande på många sätt. Företag och människor drabbas hårt av de begränsningar som råder och tvingas till drastiska anpassningar i mycket snabb takt. Vi behöver alla fundera över vad som skall prioriteras och hur vi ska hantera den snabba omställning som krävs.

Välj tid för ett kostnadsfritt coachingsamtal

Om du upplever situationen utmanande och är i behov av en stunds fokuserad reflektion, är du välkommen att boka in ett samtal. Vi gör det enkelt genom Skype, Teams eller annan lämplig tjänst för videosamtal. Om du föredrar att vi bokar ett personligt möte ber jag dig kontakta mig för att avtala om tid och plats.

Vårt samtal kan beröra det som är viktigt för dig just nu, och ge dig möjlighet att reflektera, sortera tankarna och skapa fokus. Då ser du mer klart på situationen och kan enklare komma fram till viktiga lösningar och ta nödvändiga initiativ.

Vem får du som coach?

För dig som inte känner mig kan jag berätta att jag haft förmånen att coacha runt 1 000 personer under 19 års tid. Jag har ett brinnande intresse för min egen och andra människors utveckling, samt hur individernas utveckling påverkar möjligheterna att tillsammans utveckla en hälsosam kultur och ett framgångsrikt företag. Jag ser fram emot att få prata med dig!

Välkommen att boka in ett samtal i kalendern!

Varma hälsningar

Göran Broodh

Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Fullbokad

Välj tid för samtal

Förnamn

Efternamn

Epost

Mobil

 Läs